Pentru că nu am mașină deși de multe ori mi-ar fi trebuit una ca să ajung la munte, pentru că trenul de multe ori nici nu are stație prin apropiere, mi s-a părut simpatică invitația celor de la Goodyear în proiectul 4×4 Goodyear Winter Experience. Vrem să testăm  în zona Apuseni anvelopele lor pentru sezonul rece. În Apuseni chiar știu cum este să faci stopul ore în șir 50km pe drumuri forestiere pentru că nu există transport în comun.

Împreună cu o echipă faină o să vizităm o zonă pe care nu am mai văzut-o de mult timp: din Alba Iulia până spre Padiș și Ghețarul Scărișoara. Sper să prindem vreme faină departe de ceața din București.

Există și un concurs care m-am gândit că poate fi interesant și pentru alte persoane. În fiecare din cele 4 săptămâni cu ture Goodyear va fi luat câte un câștigător al acestui concurs. Tot ce au de făcut participanții este să trimită pe site-ul Goodyear o poza cu un 4×4 in conditii de offroad. Tot săptămânal se poate câștiga un voucher în valoare de 300 lei discount la anvelope Goodyear. Pentru că… winter is coming 😛

Goodyear 4x4 Winter Experience